woensdag 4 maart 2009

Journaal? Afstemmen op 3!

Kijken jullie wel genoeg naar het journaal? Of zijn jullie de saaie nieuwsbulletins met oude, muffe nieuwslezers ook een beetje beu? Zap dan ’s avonds om 22:50 uur even langs Nederland 3, want op dat moment presenteert Eva Jinek het NOS Journaal op 3.
Eva Jinek, de vrouw waar ik wel eens een duopresentatie mee zou willen doen: een voorbeeld voor alle nieuwslezers. Ze is serieus, duidelijk en direct, maar tegelijk ook mooi, boeiend en intelligent. Bovendien houdt ze ook wel van een lolletje als de camera’s niet live draaien (dat dacht ze tenminste!).

Ik zou nog wel zeshonderd woorden kunnen besteden aan de perfectie van de blonde Eva Jinek en dat was vorige week ook nog het plan. Tot Jitse mij dinsdag confronteerde met het filmpje dat binnen een dag al door honderdduizend Nederlanders werd bekeken op Youtube. Mijn toekomstige collega gunde mij de scoop en vandaar de geplande blog over Jinek, maar in een ander jasje. Over jasjes gesproken. In het volgende filmpje weet de 30-jarige nieuwslezeres niet hoe ze haar jasje moet dragen voor de beeldbuis. ‘Moeten de bovenste knoopjes open of dicht?’ vraagt ze desolaat. Als de cameraman een ongetwijfeld leuke opmerking maakt laat Jinek – tijdens het frutselen aan haar BH – een onverwachte kreet los: ‘Boobies!’ En bovendien doet ze een leuke imitatie van haar moeder (‘Ik kan je tieten zien!’). Tijdens het hele gebeuren heeft de arme Jinek niet door dat alle beelden door de camera worden opgenomen en per ongeluk worden opgeslagen op het toegangbare internet, waar vele Nederlanders de NOS-blooper kunnen bekijken.

Smachten mag, wachten niet. Bekijk hieronder het filmpje met Eva Jinek en vergeet niet elke dag, 22:50 af te stemmen op Nederland 3!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten